Koti ja keittiö 11/2010 Katri Schröder Kuvat Arto Vuohelainen
noin 15 kpl
1/2 l vaniljajäätelöä
Pinnalle:
100 g valkosuklaata
noin 1 1/2 dl kookoshiutaleita
1. Anna jäätelön pehmetä hieman. Vedä hieman pehmenneestä jäätelöstä isohkolla meloniraudalla tai pyörittele kahden lusikan avulla palloja ja nosta ne tarjottiemelle. Työnnä cocktailtikku jokaiseen palloon ja pakasta jäätelöpallot uudelleen.
2. Sulata valkosuklaa mikrossa juuri ennen tarjoilua miedolla lämmöllä puolen minuutin erissä. Sekoita aina välillä, kunnes suklaa on täysin sulanut. Anna hetken jäähtyä.
3. Pyörittele jäätelöpallot sulassa suklaassa ja ripottele välittömästi pinnalle kookoshiutaleita.
4. Tarjoa jäätelötikkari heti.
Valmistusaika: 20 min. + jäätelöpallojen kovettuminen
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2