300 g porsaan ulkofileetä
2 keltasipulia
4 valkosipulinkynttä
1 punainen chili
1 1/2 rkl maapähkinäöljyä
1 1/2 rkl kalakastiketta
4 dl kookosmaitoa (1 tlk)
2 limetin puristettu mehu
1/2 dl vettä
noin 200 g riisivermiselliä
Koristeluun:
tuoretta korianteria
1. Leikkaa possunfilee ohuiksi suikaleiksi ja kuullota viipaleita öljyssä, kunnes ne ovat hieman ruskistuneet.
2. Silppua chili, sipulit ja valkosipulinkynnet. Lisää ne pannulle.
3. Jaa vermiselli ja porsaanliha-sipuliseos annoskulhoihin.
4. Pane kattilaan kookosmaito, limettimehu ja vesi ja kuumenna kiehuvaksi. Kaada liemi annoksien päälle. Maista ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.
5. Koristele korianterilla ja tarjoa heti.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2