Koti ja keittiö 09/06
200 g punakaalia
100 g kiinankaalia
2 punasipulia
2 porkkanaa
100 g ohuita
sokeriherneenpalkoja
Paistamiseen:
öljyä
Mausteliemi:
1 limetin puristettu mehu
2 rkl juoksevaa hunajaa
1 1/2 rkl thaimaalaista kalakastiketta
1. Suikaloi kaalit.
2. Kuori ja leikkaa sipulit ohuiksi siivuiksi ja porkkanat ohuiksi tulitikkupaloiksi.
3. Vokkaa kasvissuikaleet ja herneenpalot öljyssä pannulla käännellen. Sekoita limettimehu, hunaja ja kalakastike. Kun kasvispalat ovat kypsiä, mutta edelleen napakoita, lisää mausteliemi pannulle
4. Kuumenna ja tarjoa raikkaana lisäkkeenä aterialla.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2