Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Teks­ti CA­MIL­LA ZA­RAH LA­WES JA CE­CI­LIA FAHLST­RÖM

Suo­mek­si toi­mit­ta­nut An­na-Lii­sa Hä­mä­läi­nen

Kuva CO­LUM­BUS LETH JA TIA BORGS­MIDT

Valkosuklaiset kerros­pik­ku­leivät

Kerros­pik­ku­leivät täytetään vaahdotetulla valko­suk­laa­ker­malla.

12 kpl

200 g voi­ta tai mar­ga­rii­nia

1 dl to­mu­so­ke­ria

(2 tl ruu­su­vet­tä)

4 dl veh­nä­jau­ho­ja

1 dl mais­si­jau­ho­ja

Val­ko­suk­laa­täy­te:

200 g val­ko­suk­laa­ta

2 dl kuo­hu­ker­maa

● Tee en­sin val­ko­suk­laa­täy­te: Rou­hi suk­laa kar­ke­ak­si ja lai­ta se kul­hoon. Kuu­men­na ker­ma, mut­ta älä an­na sen kie­hua. Ota kat­ti­la pois lie­del­tä. Se­koi­ta val­ko­suk­laa ker­maan ja an­na se­ok­sen le­vä­tä mi­nuu­tin ver­ran. Se­koi­ta, kun­nes suk­laa on su­la­nut ja mas­sa on ta­sais­ta. Lai­ta mas­sa kul­hoon ja pei­tä kul­ho tii­viis­ti kel­mul­la. An­na täyt­teen jäh­met­tyä jää­kaa­pis­sa vä­hin­tään kuu­si tun­tia tai yön yli. Täy­tet­tä tu­lee rei­lus­ti.

● Vaah­do­ta ras­va ja to­mu­so­ke­ri kuoh­ke­ak­si. Li­sää ha­lu­tes­sa­si ruu­su­ve­si sa­mal­la, kun se­koi­tat.

● Li­sää veh­nä- ja mais­si­jau­hot. Se­koi­ta kun­nes tai­ki­na pai­nuu ko­koon.

● Pyö­ri­tä tai­ki­nas­ta 24 pal­loa. Jaa ne kah­del­le lei­vin­pa­pe­ril­la pei­te­tyl­le pel­lil­le. Pai­na pal­lo­ja vä­hän ma­ta­lam­mik­si esi­mer­kik­si juo­ma­la­sin poh­jal­la. Voit ha­lu­tes­sa­si piir­tää tai­ki­naan ko­ris­te­ku­vi­on vaik­ka haa­ru­kal­la.

● Pais­ta pik­ku­lei­piä 160-as­tei­ses­sa uu­nis­sa, kun­nes ne ovat kul­lan­kel­tai­sia, noin 17 mi­nuut­tia.

● Vaah­do­ta jääh­ty­nyt täy­te na­pa­kak­si säh­kö­vat­kai­mel­la.

● Pur­so­ta täy­te toi­sel­le pik­ku­lei­väl­le ja lai­ta toi­nen kan­nek­si pääl­le.

Vink­ki: Tee val­ko­suk­laa­täy­te mie­lui­ten jo edel­li­se­nä päi­vä­nä.  Se saa jäh­met­tyä jää­kaa­pis­sa yön yli.

Lue myös:

Suk­laa­pik­ku­lei­vät

Lak­rit­sa-val­ko­suk­laa-päh­ki­nä­lei­vät

He­ruk­ka-val­ko­suk­laa­pul­lat

Lue Myös

Luumu-mantelitorttu

Päärynä-suklaaclafoutis

Unikonsiemen-sitruunakakut

Luumu-mantelitorttu

Päärynä-suklaaclafoutis

Unikonsiemen-sitruunakakut

Mante­li­mas­sa­kierteet

Mantelikaakao

Anis-mante­li­can­tuc­cinit

Suklaa­pik­ku­leivät

Valkosuklaa-karpalotrifle

Muhkea porkka­na­ker­ros­kakku

Suklaa­pik­ku­leivät

Valkosuklaa-karpalotrifle

Muhkea porkka­na­ker­ros­kakku

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 4/2023?

Paluumuuttajan kaunis koti jugendtalossa remontoitiin kolmessa viikossa

Koti Helsingin Olympiakylässä sisustettiin pastelliväreillä

Kirjailija Tommi Kinnunen: ”Nautin nikkaroinnista, siinä näkee heti työnsä jäljen, opettajana sen näkee vasta vuosien päästä”

Tuomisen kivimuurin suojissa on jugendtalo, josta Ullastiina ja Joonas löysivät unelmiensa kodin

Rakensimme 60 neliön omakotitalon

Fasetin toimitusjohtaja Janne Ylönen on kauppiaana oppinut, ettei tavaraan saisi rakastua

Linnea teki viherseinän itse: poimi ideat!

Kevään raikkain puutarhalehti on ilmestynyt!

Koti ja keittiön Kaunein koti 2022 on Tuulensuun tilan upesti kunnostettu puutalo

10 vinkkiä: Kasvata itse kesän taimet ja pikasato lautaselle

Aamupa­la­pan­nu­kakun juuritaikina muhii yön yli

Passi­o­he­del­mäinen juustokakku on raikas herkku

Valokuvaaja Kreetta Järvenpää luo sadunomaisia tunnelmia työhuoneellaan kukkien keskellä

Raikas mandariini-rahkapiirakka on ihana herkku

Pehmeä laskeutuminen uuteen pakettitaloon

Leivo makeita hapanjuuripullia

Banoffee-pavlova yhdistää kahden herkun maut mainioksi yhdistelmäksi

Näin valmistat herkullisen punavii­ni­kas­tikkeen lihalle

Kuohkea hapanjuuri-kirsikkafocaccia

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 4/2023?

Paluumuuttajan kaunis koti jugendtalossa remontoitiin kolmessa viikossa

Koti Helsingin Olympiakylässä sisustettiin pastelliväreillä

Kirjailija Tommi Kinnunen: ”Nautin nikkaroinnista, siinä näkee heti työnsä jäljen, opettajana sen näkee vasta vuosien päästä”

Tuomisen kivimuurin suojissa on jugendtalo, josta Ullastiina ja Joonas löysivät unelmiensa kodin

Rakensimme 60 neliön omakotitalon

Fasetin toimitusjohtaja Janne Ylönen on kauppiaana oppinut, ettei tavaraan saisi rakastua

Linnea teki viherseinän itse: poimi ideat!

Kevään raikkain puutarhalehti on ilmestynyt!

Koti ja keittiön Kaunein koti 2022 on Tuulensuun tilan upesti kunnostettu puutalo

10 vinkkiä: Kasvata itse kesän taimet ja pikasato lautaselle

Aamupa­la­pan­nu­kakun juuritaikina muhii yön yli

Passi­o­he­del­mäinen juustokakku on raikas herkku

Valokuvaaja Kreetta Järvenpää luo sadunomaisia tunnelmia työhuoneellaan kukkien keskellä

Raikas mandariini-rahkapiirakka on ihana herkku

Pehmeä laskeutuminen uuteen pakettitaloon

Leivo makeita hapanjuuripullia

Banoffee-pavlova yhdistää kahden herkun maut mainioksi yhdistelmäksi

Näin valmistat herkullisen punavii­ni­kas­tikkeen lihalle

Kuohkea hapanjuuri-kirsikkafocaccia

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.