noin 2 kg kauden tuoreita hedelmiä, esim. mansikoita, kirsikoita, luumuja, aprikooseja, melonia
Mascarponevaahto:
250 g mascarponetuorejuustoa
2 1/2 dl vatkautuvaa vaniljakastiketta
2 rkl tomusokeria
1 tl hienoksi raastettua sitruunan kuorta
(2 rkl Amaretto-likööriä)
1. Huuhtele hedelmät ja paloittele ne tarvittaessa. Asettele ne tarjoilukulhoon.
2. Vatkaa vaniljakastike kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita se mascarpone-juuston kanssa. Mausta sokerilla, sitruunan kuorella ja halutessasi liköörillä.
3. Nosta vaahto kylmään maustumaan ja tarjoile se tuoreiden hedelmien kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2