noin 2 kg kauden tuoreita hedelmiä, esim. mansikoita, kirsikoita, luumuja, aprikooseja, melonia
Mascarponevaahto:
250 g mascarponetuorejuustoa
2 1/2 dl vatkautuvaa vaniljakastiketta
2 rkl tomusokeria
1 tl hienoksi raastettua sitruunan kuorta
(2 rkl Amaretto-likööriä)
1. Huuhtele hedelmät ja paloittele ne tarvittaessa. Asettele ne tarjoilukulhoon.
2. Vatkaa vaniljakastike kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita se mascarpone-juuston kanssa. Mausta sokerilla, sitruunan kuorella ja halutessasi liköörillä.
3. Nosta vaahto kylmään maustumaan ja tarjoile se tuoreiden hedelmien kanssa.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ