Artikkeli

Tuoreita hedelmiä ja mascar­po­ne­vaahtoa

Huuhtele hedelmät ja paloittele ne tarvittaessa. Asettele ne tarjoilukulhoon...

noin 2 kg kau­den tuo­rei­ta he­del­miä, esim. man­si­koi­ta, kir­si­koi­ta, luu­mu­ja, ap­ri­koo­se­ja, me­lo­nia

Mas­car­po­ne­vaah­to:

250 g mas­car­po­ne­tuo­re­juus­toa

2 1/2 dl vat­kau­tu­vaa va­nil­ja­kas­ti­ket­ta

2 rkl to­mu­so­ke­ria

1 tl hie­nok­si raas­tet­tua sit­ruu­nan kuor­ta

(2 rkl Ama­ret­to-li­köö­riä)

1. Huuh­te­le he­del­mät ja pa­loit­te­le ne tar­vit­ta­es­sa. Aset­te­le ne tar­joi­lu­kul­hoon.

2. Vat­kaa va­nil­ja­kas­ti­ke kuoh­ke­ak­si vaah­dok­si. Se­koi­ta se mas­car­po­ne-juus­ton kans­sa. Maus­ta so­ke­ril­la, sit­ruu­nan kuo­rel­la ja ha­lu­tes­sa­si li­köö­ril­lä.

3. Nos­ta vaah­to kyl­mään maus­tu­maan ja tar­joi­le se tuo­rei­den he­del­mien kans­sa.