Koti ja Keittiö 03/07
(2 kokonaista toastia eli neljä kolmiopalaa)
4 kookasta, tuoretta
paahtoleipäviipaletta
Täyte:
1 prk (200 g) öljyyn säilöttyä
tonnikalaa
2 keitettyä kananmunaa
1 pieni salottisipuli
1/4 pienestä varsiselleristä
2 rkl valmista sinappi-kurkkurelissiä
2 rkl ranskankermaa
1/2 pihvitomaatista
1. Valuta tonnikala. Hienonna kananmunat. Kuori ja silppua salottisipuli. Hienonna varsiselleri.
2. Sekoita kaikki em. aineet, sinappi-kurkkurelissi ja ranskankerma
3. Jaa seos kahdelle paahtoleivälle ja viipaloi päälle tomaattia.
4. Paina jäljelle jääneet paahtoleipäpalat tomaattiviipaleiden päälle kansiksi ja paina leivät tiiviiksi.
5. Pakkaa mukaan lämpöä eristäviin pakkauksiin.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2