Artikkeli

Koti ja keit­tiö 6-7/2008

Tomaatti-yrttimuffinit

Mittaa kulhoon maito, munat, öljy ja tomaattipyree ja sekoita tasaiseksi...

12 kpl

2 dl mai­toa

2 mu­naa

3/4 dl öl­jyä

2 rkl to­maat­ti­py­ree­tä

3 dl veh­nä­jau­ho­ja

1 dl säm­py­lä­jau­ho­ja

2 tl lei­vin­jau­het­ta

1/2 tl suo­laa

2-3 rkl tuo­ret­ta ore­ga­no­a­hie­non­net­tu­na

2 -3 rkl tuo­ret­ta ba­si­li­kaa­hie­non­net­tu­na

1 dl raas­tet­tua par­me­saa­ni­juus­toa

12 kir­sik­ka­to­maat­tia

1 dl vih­rei­tä pap­ri­ka­täyt­tei­siä olii­ve­ja

1. Mit­taa kul­hoon mai­to, mu­nat, öl­jy ja to­maat­ti­py­ree ja se­koi­ta ta­sai­sek­si.

2. Se­koi­ta kui­vat ai­neet ja yr­tit sekä juus­to­raas­te kes­ke­nään ja li­sää mai­to­se­ok­seen. Se­koi­ta tai­ki­na ta­sai­sek­si.

3. Jaa seos tu­ke­viin muf­fi­ni­vuo­kiin tai voi­del­tui­hin muf­fi­ni­pel­lin sy­ven­nyk­siin.

4. Hal­kai­se kir­sik­ka­to­maa­tit ja olii­vit ja pai­ne­le muf­fi­nien pääl­le.

5. Pais­ta uu­nis­sa 200 as­tees­sa noin 20 mi­nuut­tia.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ