Koti ja keittiö 6-7/2008
12 kpl
2 dl maitoa
2 munaa
3/4 dl öljyä
2 rkl tomaattipyreetä
3 dl vehnäjauhoja
1 dl sämpyläjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
2-3 rkl tuoretta oreganoahienonnettuna
2 -3 rkl tuoretta basilikaahienonnettuna
1 dl raastettua parmesaanijuustoa
12 kirsikkatomaattia
1 dl vihreitä paprikatäytteisiä oliiveja
1. Mittaa kulhoon maito, munat, öljy ja tomaattipyree ja sekoita tasaiseksi.
2. Sekoita kuivat aineet ja yrtit sekä juustoraaste keskenään ja lisää maitoseokseen. Sekoita taikina tasaiseksi.
3. Jaa seos tukeviin muffinivuokiin tai voideltuihin muffinipellin syvennyksiin.
4. Halkaise kirsikkatomaatit ja oliivit ja painele muffinien päälle.
5. Paista uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2