Artikkeli

Koti ja keit­tiö 12/2008

Timjaminen poronfilee

noin 1½ kg po­ron ul­ko- tai si­sä­fi­lee­tä

2 tl suo­laa

2 maus­te­mit­taa rou­hit­tua mus­ta­pip­pu­ria

3 - 5 rkl tuo­ret­ta tim­ja­mia hie­non­net­tu­na

tai 3 - 5 tl kui­vat­tua

1. Ota liha huo­neen­läm­pöön pari tun­tia etu­kä­teen. Rus­kis­ta fi­leet ja hie­ro pin­taan maus­teet. Lai­ta fi­leet uu­ni­vuo­kaan ja kyp­sen­nä uu­nis­sa 200 as­tees­sa noin 20 min, kun­nes si­sä­läm­pö­ti­la on 57 - 60 as­tet­ta.

2. An­na li­han ve­täy­tyä noin 5 - 10 mi­nuut­tia. Vii­pa­loi fi­leet.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ