Teksti Helena Liikanen-Renger
Kuva Heli Sorjonen
Ravintolat Pariisissa, kuten Ranskassa yleensäkin, ovat auki lounasaikaan, kello 12 ja 14 välillä sekä illalla, noin kello 19 lähtien.
Poikkeuksen tekevät bistrot ja brasseriet, joista saa ruokaa tauotta aina keskipäivästä iltamyöhään saakka. Jos olet epävarma, tarkista, että ovessa lukee cuisine non-stop. Se tarkoittaa, ettei keittiöväki karkaa iltapäivälevolle.
Myös monet kahvilat eli cafét tarjoavat maittavia leivonnaisia ja salaatteja aamusta iltaan. Suosittuja ovat myös kahviloiden ja baarien apérot, eli aperitiividrinkit, joiden ohessa syödään tapas-tyyppisiä naposteltavia.
Lue myös:
Pariisin parhaat sisustusliikkeet - katso 16 vinkkiä
Älä majoitu hotelliin - upeat ranskalaiset majatalot vievät sydämen
Suomalais-ranskalaisen perheen koti Marseillessa – kotona kuin lomalla
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2