350 g maustamattomia
broilerisuikaleita
3 1/2 dl basmatiriisiä
puolet pienestä purjosta tai
1 iso keltasipuli
4 valkosipulinkynttä
4 rkl ruokaöljyä
5–6 dl vettä
1 kanelitanko
6 kardemummansiementä
4 kaffirlimetin lehteä
1/2 tl hienonnettua
sitruunaruohoa
1 tl raastettua inkivääriä
4 rkl kalakastiketta
2 dl kookoskermaa
50 g tuoretta pinaattia
(ripaus sahramia ja suolaa maun mukaan)
1. Paista kanasuikaleet öljyssä kypsiksi.
2. Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Lisää ne pannulle ja kuullota.
3. Lisää hetken päästä riisi.
4. Lisää vesi, mausteet ja kalakastike. Keitä riisit hiljalleen kypsiksi, tarvittaessa vettä lisäten ja lisää loppuvaiheessa kookoskerma ja halutessasi sahrami.
5. Pane kypsän riisin päälle huuhdottu pinaatti. Sekoita ja maista. Lisää tarvittaessa suolaa ja aseta tarjolle.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2