Koti ja keittiö joululiite 2002
(pitkulainen kakkuvuoka)
220 g kivettömiä taateleita
3 dl vettä
200 g voita tai margariinia
2 munaa
1 ½ dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
3 ½ dl vehnäjauhoja
1. Rouhi taatelit kattilaan ja keitä vedessä soseeksi. Lisää soseeseen rasva ja anna sulaa.
2. Vatkaa munat ja sokeri ja sekoita vaahto jäähtyneeseen taatelisoseeseen. Yhdistä vehnäjauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään ja sekoita tasaiseksi.
3. Kypsennä voidellussa ja korppujauhotetussa vuoassa 175–asteisessa uunissa noin tunti.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2