MARI HARJULA KUVA ARTO VUOHELAINENKoti ja keittiö 9/2011
noin 2 dl liotettuja suolasieniä
1 prk (250 g) ricottajuustoa
½ dl ranskankermaa
1 pieni valkosipulinkynsi
2 rkl tuoretta basilikaa
2 rkl tuoretta persiljaa
½ rkl tuoretta timjamia
1 rkl tuoretta ruohosipulia
rouhittua mustapippuria
ripaus suolaa
tilkka oliiviöljyä
tilkka sitruunamehua
1. Valuta liotetut suolasienet. Hienonna sienet.
2. Hienonna valkosipuli, basilika persilja, timjami ja ruohosipuli.
3. Notkista ricottajuusto ranskankermalla. Lisää mausteet ja sekoita tasaiseksi. Anna maustua viileässä ennen tarjoilua.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2