MARI HARJULA • KUVAT ARTO VUOHELAINEN KOTI JA KEITTIÖ 12/2013
200 g kuorittuja manteleita
noin 2 tl oliiviöljyä
noin 2 tl merisuolahiutaleita tai
hienoa merisuolaa
1. Levitä mantelit leivinpaperin päälle pellille. Paahda uunissa 180 asteessa noin 5–10 minuuttia, kunnes ne saavat hieman väriä. Ole tarkkana, etteivät mantelit pääse palamaan. Anna jäähtyä hetki.
2. Laita mantelit kulhoon. Lisää öljy ja pyörittele manteleita, jotta öljy levittyy tasaisesti.
3. Lisää suola ja kääntele. Tarjoa naposteltavana.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2