Koti ja keittiö 12/2009
8–10 annosta
200 g savoiardi- tai Marie-keksejä
Kostutus:
2 dl vahvaa, kylmää kahvia
1 dl kahvilikööriä
Täyte:
250 g mascarponejuustoa
2 munaa
1 dl sokeria
2 dl kuohu- tai vispikermaa
1–2 tl raastettua
appelsiininkuorta
50 g tummaa suklaata
Pinnalle:
kaakaojauhetta
rouhittua suklaata
1. Valmista ensin täyte. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Vaahdota myös kerma. Sekoita muna-sokerivaahto mascarponejuustoon. Mausta raastetulla appelsiininkuorella. Lisää lopuksi kermavaahto.
2. Raasta suklaa.
3. Kokoa annokset kerroksittain laseihin tai annosmaljoihin. Kostuta keksit ensin kahvi-likööriseoksessa. Peitä kelmulla ja laita kylmään tekeytymään pariksi tunniksi. Siivilöi pinnalle kaakaojauhetta ja ripottele tummaa suklaata.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2