Koti ja keittiö 12/2009
8–10 annosta
200 g savoiardi- tai Marie-keksejä
Kostutus:
2 dl vahvaa, kylmää kahvia
1 dl kahvilikööriä
Täyte:
250 g mascarponejuustoa
2 munaa
1 dl sokeria
2 dl kuohu- tai vispikermaa
1–2 tl raastettua
appelsiininkuorta
50 g tummaa suklaata
Pinnalle:
kaakaojauhetta
rouhittua suklaata
1. Valmista ensin täyte. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Vaahdota myös kerma. Sekoita muna-sokerivaahto mascarponejuustoon. Mausta raastetulla appelsiininkuorella. Lisää lopuksi kermavaahto.
2. Raasta suklaa.
3. Kokoa annokset kerroksittain laseihin tai annosmaljoihin. Kostuta keksit ensin kahvi-likööriseoksessa. Peitä kelmulla ja laita kylmään tekeytymään pariksi tunniksi. Siivilöi pinnalle kaakaojauhetta ja ripottele tummaa suklaata.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ