MARI HARJULA • KUVAT ARTO VUOHELAINENKOTI JA KEITTIÖ 12/2012
6 annosta
200 g tummaa suklaata
100 g suolatonta voita
4 munaa
Lisäksi:
150 g mustaherukoita
1 dl vaaleaa siirappia
½ dl mustaherukkalikööriä
Tarjoiluun:
maustamatonta jogurttia tai
ranskankermaa
1. Paloittele suklaa ja voi paksupohjaiseen kattilaan. Kuumenna miedolla lämmöllä samalla sekoitellen, kunnes ne sulavat.
2. Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Lisää keltuaiset suklaa-rasvaseokseen. Vaahdota valkuaiset vaahdoksi ja lisää varovasti sekoittaen seokseen.
3. Lusikoi seos kuppeihin ja anna jähmettyä viileässä vähintään tunnin ajan.
4. Sekoita siirappi ja likööri keskenään. Pyöräytä joukkoon mustaherukat.
5. Tarjoa suklaakupit maustamattoman jogurtin tai ranskankerman sekä mustaherukka-siirapin kera.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2