Toimittaja Mari Harjula
Kuvat Fabian Björk
1 iso punainen paprika (200 g)
200 g punaisia chilejä
3–4 valkosipulinkynttä
1 ¼ tl suolaa
3 rkl sokeria
¾ dl valkoviinietikkaa
½ rkl kalakastiketta
2 rkl tomaattisosetta
1. Halkaise paprika ja chilit. Poista niistä siemenet ja hienonna. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
2. Laita kasvikset kattilaan. Lisää muut raaka-aineet. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 5 minuuttia.
3. Ota kattila liedeltä, anna jäähtyä hetki ja soseuta seos. Jos haluat aivan tasaista kastiketta, siivilöi kastike.
4. Pullota kastike ja anna tekeytyä jääkaapissa vähintään pari päivää ennen tarjoilua.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2