Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

KAT­RI SCHRÖ­DER • KU­VAT AR­TO VUO­HE­LAI­NEN­KO­TI JA KEIT­TIÖ 1-2/2013

Spelttisarvet

Täytetyt sarvet sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Kokeile täytteenä omaa herkkujuustoasi.

8 kpl

2 dl puo­li­kar­kei­ta spelt­ti­jau­ho­ja

2 dl veh­nä­jau­ho­ja

2 tl lei­vin­jau­het­ta

1 tl suo­laa

50 g voi­ta tai mar­ga­rii­nia

1 prk (200 g) ra­e­juus­toa

noin 2 rkl vet­tä

Täy­te:

2 dl vah­vaa juus­to­raas­tet­ta

½ ka­nan­mu­na

1 tl ore­ga­noa

4 vii­pa­let­ta il­ma­kui­vat­tua kink­kua

Voi­te­luun:

½ ka­nan­mu­na

2 rkl mai­toa

1. Se­koi­ta kul­hos­sa kui­vat ai­neet. Nypi jouk­koon kyl­mä ras­va.

2. Li­sää ra­e­juus­to ja muu­ta­ma lu­si­kal­li­nen vet­tä, niin et­tä tai­ki­na on so­pi­van kiin­te­ää. Se­koi­ta ta­sai­sek­si.

3. Kau­li tai­ki­na ohu­ek­si, pyö­re­äk­si le­vyk­si. Jaa ym­py­rä tai­ki­na­pyö­räl­lä kah­dek­sak­si ta­sa­ko­koi­sek­si kol­mi­ok­si.

4. Leik­kaa kink­ku­vii­pa­leet puo­lik­si. Se­koi­ta juus­to­raas­te ja puo­li­kas muna. Nos­te­le jo­kai­sen kol­mi­on kes­kel­le no­ka­re juus­to­tah­naa ja ri­pot­te­le ore­ga­noa. Ase­ta pääl­le puo­li­kas pala kink­kua.

5. Rul­laa kol­mi­ot le­ve­äm­mäs­tä pääs­tä aloit­ta­en sar­vik­si. Nos­ta lei­vin­pa­pe­ril­la pääl­lys­te­tyl­le uu­ni­pel­lil­le. Voi­te­le muna-mai­to­se­ok­sel­la. Pais­ta 225-as­tei­sen uu­nin kes­ki­ta­sos­sa 12–15 mi­nuut­tia.

Lue Myös

Maissitortillat

Siemen-jogurttileipä

Näkkileivät

Maissitortillat

Siemen-jogurttileipä

Näkkileivät

Saaris­to­lais­säm­pylät

Cheddar-kinkku­pii­rak­ka­palat (Quiche Lorraine)

Hyydytetty lohivoi­lei­pä­kakku

Mausteiset juustopähkinät

Parsa ja caesarkastike

Hedelmä-pähkinä-pataleipä

Mausteiset juustopähkinät

Parsa ja caesarkastike

Hedelmä-pähkinä-pataleipä

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 6/2023?

Pariskunta ihastui puutaloon ja tarttui hullunrohkeasti tilaisuuteen: "Emme ymmärtäneet mitään vanhan rakennuksen korjaamisesta"

Graafinen suunnittelija Erik Bruun asuu ja työskentelee Suomenlinnassa keltaisessa puutalossa: ”Ikkunasta näen isojen laivojen lähdöt ja saapumiset.”

Mari Vatasen 48 neliömetrin kesäasunto Hangon huvilassa

Unelmien kesäkodit -lehti on ilmestynyt!

Perhe osti asunnon pohja­pii­rus­tuksen perusteella ja näki uuden kotinsa vasta juuri muuton kynnyksellä

Iki-ihanan britakakun voi leipoa myös pyöreään muotoon

Muotoilija Päivi Rintaniemen kodissa on luonnon­lä­hei­syyttä ja töissä Pohjanmaan pelkistetty maisema

Puutarhassa kukkii tuhatkunta tulppaania

Taitelija Sanni Olasvuorella on vaihtuva taidenäyttely värikkään kotinsa seinillä

Lohta, parsaa ja uutta perunaa samassa vuoassa

Kokeile parsaa italialaiseen panzanella-leipäsalaattiin

Kreikkalainen parsapasta tehdään orzo-pastasta

Kirjailija Laura Pollarin kodissa Kööpenhaminassa näkyy kupliva rakkaus väreihin

Lasitaiteilija Janne Rahunen: "Kirpputoreilta tarttuu helposti mukaan kotimaisten suunnit­te­li­joiden laseja"

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 6/2023?

Pariskunta ihastui puutaloon ja tarttui hullunrohkeasti tilaisuuteen: "Emme ymmärtäneet mitään vanhan rakennuksen korjaamisesta"

Graafinen suunnittelija Erik Bruun asuu ja työskentelee Suomenlinnassa keltaisessa puutalossa: ”Ikkunasta näen isojen laivojen lähdöt ja saapumiset.”

Mari Vatasen 48 neliömetrin kesäasunto Hangon huvilassa

Unelmien kesäkodit -lehti on ilmestynyt!

Perhe osti asunnon pohja­pii­rus­tuksen perusteella ja näki uuden kotinsa vasta juuri muuton kynnyksellä

Iki-ihanan britakakun voi leipoa myös pyöreään muotoon

Muotoilija Päivi Rintaniemen kodissa on luonnon­lä­hei­syyttä ja töissä Pohjanmaan pelkistetty maisema

Puutarhassa kukkii tuhatkunta tulppaania

Taitelija Sanni Olasvuorella on vaihtuva taidenäyttely värikkään kotinsa seinillä

Lohta, parsaa ja uutta perunaa samassa vuoassa

Kokeile parsaa italialaiseen panzanella-leipäsalaattiin

Kreikkalainen parsapasta tehdään orzo-pastasta

Kirjailija Laura Pollarin kodissa Kööpenhaminassa näkyy kupliva rakkaus väreihin

Lasitaiteilija Janne Rahunen: "Kirpputoreilta tarttuu helposti mukaan kotimaisten suunnit­te­li­joiden laseja"

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2