MARI HARJULA • KUVAUSAVUSTAJA ANJA LEPPÄNEN • KUVAT REETTA PASANENKOTI JA KEITTIÖ 3/2013
2 ½ dl vettä
25 g hiivaa
1 tl suolaa
1 rkl sokeria
noin 6 dl vehnäjauhoja
Lisäksi:
1 sipuli
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl tuoretta timjamia hienonnettuna
sormisuolaa
1. Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi. Liuota joukkoon hiiva. Lisää suola ja sokeri. Lisää jauhot vähitellen ja alusta hyvin.
2. Painele taikina voideltuun tai leivinpaperilla päällystettyyn vuokaan (noin 20 x 30 cm) ja anna kohota.
3. Kuori, halkaise ja viipaloi sipuli hyvin ohueksi. Voitele leipä oliiviöljyllä. Levitä päälle sipulia, tinjamia ja sormisuolaa.
4. Paista uunissa 225 asteessa noin 15–20 minuuttia.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2