Koti ja keittiö 12/2008
1 ruukku friseesalaattia
1 ruukku lollorossoa
puolikas kerä punasikuria
kourallinen vuonankaalia
125 g pehmeää sinihomejuustoa
1 pss (70 g) saksanpähkinöitä
10 - 15 taatelia
Punasipulivinegretti:
2 hienonnettua punasipulia
2 dl punaviinietikkaa
3/4 dl sokeria
ripaus suolaa
rouhittua valkopippuria
1½ dl öljyä
1. Valmista vinegretti. Leikkaa punasipulit ohuiksi lohkoiksi. Sekoita punaviinietikka ja sokeri, anna seistä hetki. Lisää loput mausteet ja öljy. Sekoita tasaiseksi ja kaada punasipuleille. Anna maustua jääkaapissa vähintään pari tuntia.
2. Revi salaatit suupaloiksi. Viipaloi sinihomejuusto. Halkaise taatelit, poista siemenet ja paloittele. Sekoita salaattiainekset, nostele päälle sipulit ja pirskota päälle sipuleiden marinointilientä.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2