Artikkeli

Koti ja keit­tiö jou­lu­lii­te 2001

Sinappisilli

Viipaloi silli haarukkapaloiksi. Sekoita smetanaan sinappi ja sokeri. Levitä sillipalojen päälle ja anna sillin maustua...

2 mat­jes­sil­li­fi­lee­tä

2 dl sme­ta­naa

½ dl di­jo­nin­si­nap­pia

1 rkl so­ke­ria

tuo­ret­ta til­liä

1. Vii­pa­loi sil­li haa­ruk­ka­pa­loik­si.

2. Se­koi­ta sme­ta­naan si­nap­pi ja so­ke­ri. Le­vi­tä sil­li­pa­lo­jen pääl­le ja an­na sil­lin maus­tua. Sak­si va­dil­le tuo­ret­ta ruuk­ku­til­liä juu­ri en­nen tar­joi­lua.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ