Koti ja Keittiö 01/07
1 pkt (250 g) esikeitettyjä cannelloneja
Täyte:
1 iso sipuli
2–3 valkosipulinkynttä
1 rkl öljyä
400 g pakastettuja herkkutatteja
150 g pakastettuja suppilovahveroita
3 rkl kanafondia
1 dl ruokakermaa
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria
1 rkl tuoretta timjamia tai
1 tl kuivattua
300 g vuohenjuustoa
Juustokastike:
2 rkl voita
3 rkl vehnäjauhoja
4 dl maitoa
150 g emmentaljuustoa raasteena
1/4 tl suolaa
rouhittua mustapippuria
Vuoan voiteluun:
margariinia tai voita
1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Sulata ja pilko sienet. Kuullota sipuleita öljyssä kasarissa hetki. Lisää sienet ja anna ylimääräisen nesteen haihtua. Lisää fondi, kerma ja mausteet. Poista vuohenjuustosta kovat reunat ja murenna juusto sieniseokseen.
2.Täytä cannellonit sieni-vuohenjuustoseoksella teelusikalla ja lado putket voideltuun uunivuokaan.
3. Valmista juustokastike. Sulata rasva kattilassa. Lisää jauhot ja anna seoksen kiehahtaa, mutta älä ruskista. Lisää maito ja kuumenna sekoittaen, kunnes kastike kiehahtaa. Lisää juustoraaste vähin erin sekoittaen. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
4. Kaada juustokastike vuokaan cannellonien päälle ja kypsennä uunissa 200 asteessa noin 45 minuuttia.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2