Artikkeli

Sieni-munakupit

Tarjoa sienikupit vihreän salaatin kanssa.

(8-10 kpl)

1 ra­sia (120 g) rus­kei­ta herk­ku­sie­niä

1 si­pu­li

1 rkl voi­ta

1 tl suo­laa

ri­paus mus­ta­pip­pu­ria

2 tl hu­na­jaa

6 ka­nan­mu­naa

3 dl ke­vyt­ker­maa

1/2 dl vet­tä

noin 100 g gor­gon­zo­la-juus­toa

1. Pa­loit­te­le sie­net ja silp­pua si­pu­li. Kyp­sen­nä ne vois­sa pan­nus­sa. Maus­ta seos suo­lal­la, pip­pu­ril­la ja hu­na­jal­la.

2. Vat­kaa mu­nat ke­vy­es­ti. Li­sää jouk­koon nes­teet ja kaa­da mu­na­kas­se­os muf­fi­ni­vuo­an ko­loi­hin. Älä kaa­da se­os­ta pi­ri­pin­taan, sil­lä seos nou­see jon­kin ver­ran.

3. Pane lu­si­kal­la sie­ni­täy­tet­tä jo­kai­seen ko­loon. Silp­pua jouk­koon ore­ga­noa ja leik­kaa pin­nal­le pala juus­toa.

4. Kyp­sen­nä sie­ni­kup­pe­ja 175 as­tees­sa noin 30 mi­nuut­tia.

5. Tar­joa sie­ni­ku­pit vih­re­än sa­laa­tin kans­sa.

Koti ja keit­tiö 4/2003

Tilaa uutiskirje
Tilaa uutiskirje