(8-10 kpl)
1 rasia (120 g) ruskeita herkkusieniä
1 sipuli
1 rkl voita
1 tl suolaa
ripaus mustapippuria
2 tl hunajaa
6 kananmunaa
3 dl kevytkermaa
1/2 dl vettä
noin 100 g gorgonzola-juustoa
1. Paloittele sienet ja silppua sipuli. Kypsennä ne voissa pannussa. Mausta seos suolalla, pippurilla ja hunajalla.
2. Vatkaa munat kevyesti. Lisää joukkoon nesteet ja kaada munakasseos muffinivuoan koloihin. Älä kaada seosta piripintaan, sillä seos nousee jonkin verran.
3. Pane lusikalla sienitäytettä jokaiseen koloon. Silppua joukkoon oreganoa ja leikkaa pinnalle pala juustoa.
4. Kypsennä sienikuppeja 175 asteessa noin 30 minuuttia.
5. Tarjoa sienikupit vihreän salaatin kanssa.
Koti ja keittiö 4/2003
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2