Seljankukkafizz
Reetta Pasanen
Sanna Kekäläinen
Seljankukkafizz
5 min . helppo . noin 11 e
4 lasillista
1 ½ dl giniä
1 dl sitruunamehua
4 rkl seljankukkamehutiivistettä
4 dl jääkylmää kivennäisvettä, kuohuviiniä tai tonicia
(jäitä, sitruunaviipaleita)
1. Mittaa lasien pohjalle gini, sitruunamehu ja mehutiiviste. Pidennä kivennäisvedellä, kuohuviinillä tai tonicilla. Lisää halutessasi jäitä ja sitruunaviipaleita.
Seljankukkafizz
Reetta Pasanen
Italialainen gorgonzolapasta on simppeli ja mehevän maukas.
Reetta Pasanen
Italialainen gorgonzolapasta on simppeli ja mehevän maukas.
Reetta Pasanen
Hanna Linnakko
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2