Seljankukkafizz
Reetta Pasanen
Sanna Kekäläinen
Seljankukkafizz
5 min . helppo . noin 11 e
4 lasillista
1 ½ dl giniä
1 dl sitruunamehua
4 rkl seljankukkamehutiivistettä
4 dl jääkylmää kivennäisvettä, kuohuviiniä tai tonicia
(jäitä, sitruunaviipaleita)
1. Mittaa lasien pohjalle gini, sitruunamehu ja mehutiiviste. Pidennä kivennäisvedellä, kuohuviinillä tai tonicilla. Lisää halutessasi jäitä ja sitruunaviipaleita.
Seljankukkafizz
Reetta Pasanen
Kreikan Kyproksen saaren helmi, mintulla maustettu halloumi paistuu grillissä sisältä ihanan pehmeäksi. Perunavartaisiin halloumi kannattaa paloitella melko isoiksi kuutioiksi, muuten sitä on vaikea pujotella varrastikkuihin. Kesäkurpitsapihvitaikinan joukkoon raastettu halloumi antaa makuun tujakkaa suolaisuutta, pitää pihvin kasassa ja rapeuttaa sen pinnan.
Fabian Björk _
Pimientos de padrón -paprikat virittyvät osaksi ihanaa kreikkalaista meze-alkuruokapöytää tai napostelupalaksi, kun grillattujen paprikoiden päälle murustelee hyvää fetajuustoa ja villirukolaa. Vihreät paprikat eivät ole kovin tulisia, mutta joukossa saattaa olla vähän terävämmänkin makuisia yksilöitä.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2