Artikkeli
Seljankukkafizz

Seljankukkafizz

Reetta Pasanen

San­na Ke­kä­läi­nen

Seljankukkafizz on kesäinen alkudrinkki

Poreileva fizz-cocktail toivottaa tervetulleeksi juhliin. Koristele lasi parilla niitty­kuk­ka­ok­salla ja nauhalla.

Sel­jan­kuk­ka­fizz

5 min . help­po . noin 11 e

4 la­sil­lis­ta

1 ½ dl gi­niä

1 dl sit­ruu­na­me­hua

4 rkl sel­jan­kuk­ka­me­hu­tii­vis­tet­tä

4 dl jää­kyl­mää ki­ven­näis­vet­tä, kuo­hu­vii­niä tai to­ni­cia

(jäi­tä, sit­ruu­na­vii­pa­lei­ta)

1. Mit­taa la­sien poh­jal­le gini, sit­ruu­na­me­hu ja me­hu­tii­vis­te. Pi­den­nä ki­ven­näis­ve­del­lä, kuo­hu­vii­nil­lä tai to­ni­cil­la. Li­sää ha­lu­tes­sa­si jäi­tä ja sit­ruu­na­vii­pa­lei­ta.

Seljankukkafizz

Seljankukkafizz

Reetta Pasanen

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ