Seljankukkafizz
Reetta Pasanen
Sanna Kekäläinen
Seljankukkafizz
5 min . helppo . noin 11 e
4 lasillista
1 ½ dl giniä
1 dl sitruunamehua
4 rkl seljankukkamehutiivistettä
4 dl jääkylmää kivennäisvettä, kuohuviiniä tai tonicia
(jäitä, sitruunaviipaleita)
1. Mittaa lasien pohjalle gini, sitruunamehu ja mehutiiviste. Pidennä kivennäisvedellä, kuohuviinillä tai tonicilla. Lisää halutessasi jäitä ja sitruunaviipaleita.
Seljankukkafizz
Reetta Pasanen
FABIAN BJORK
FABIAN BJORK
FABIAN BJORK
FABIAN BJORK
Kesäkurpitsaa pullistelevat vohvelit tarjoillaan savulohitahnan kanssa.
Photography: Reetta Pasanen
FABIAN BJORK
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.