5 broilerin koipi/reisipalaa
Sataytahna:
50 g valkosipulia
300 g suolapähkinöitä
200 g katkarapuja
10 thai-chilipaprikaa
1 puntti kevätsipulia
1 puntti korianteria
75 g tuoretta inkivääriä
noin 1 rkl sokeria
noin 1/2 dl japanilaista soijakastiketta
1. Valmista tahna. Paahda pilkottu valkosipuli, suolapähkinät, katkaravut, viipaloidut chilit, silputtu kevätsipuli ja korianteri sekä pilkottu inkivääri kuivalla paistinpannulla. Anna paahtua noin 10 minuuttia, lisää joukkoon sokeri. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja hienonna, mutta älä sekoita aivan muusiksi. Lisää lopuksi öljyä ja soijakastiketta niin, että tahna on sopivan paksuista ja mausteista.
2. Leikkaa broileripalojen lihaan viiltoja ja hiero tahnaa runsaasti sekä lihan sisälle että päälle. Paista uunissa 180 asteessa noin 20 minuuttia tai grillaa ulkogrillissä.
3. Tarjoa jäljelle jäänyt tahna kanan dippikastikkeena.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2