Artikkeli

Salviaperunat

Pese ja puhdista uudet perunat hyvin. Kumoa perunat alumiinifolion päälle...

iso pala alu­mii­ni­fo­li­o­ta

20 pien­tä uut­ta pe­ru­naa

4 rkl olii­vi­öl­jyä

4 tl voi­ta

nip­pu sal­vi­aa

ri­paus me­ri­suo­laa

1. Pese ja puh­dis­ta uu­det pe­ru­nat hy­vin. Ku­moa pe­ru­nat alu­mii­ni­fo­li­on pääl­le

2. Maus­ta pe­ru­nat olii­vi­öl­jyl­lä, no­ka­reel­la voi­ta, sal­vi­an­leh­dil­lä ja me­ri­suo­lal­la.

3. Sul­je pa­ket­ti tiu­kas­ti. Pane pa­ket­ti uu­ni­vuo­kaan ja kyp­sen­nä 225 as­tees­sa noin 30 mi­nuut­tia.

Koti ja keit­tiö 6-7/2002