Koti ja Keittiö 04/2006
3 dl risottoriisiä (esim. aborio)
1 keltasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 rkl voita
1 laakerinlehti
8 dl kiehuvaa kanalientä
2 dl valkoviiniä
1/2 annospussia (noin 60 mg)
sahramia
50 g parmesaaniraastetta
1 dl keltaisia rusinoita
suolaa ja mustapippurirouhetta
1. Kuori ja silppua sipulit. Kuullota sipulit voissa pannulla. Lisää riisi ja kuumenna sekoittaen, kunnes riisi on kuullottunut. Lisää laakerinlehti.
2. Lisää kiehuva kanaliemi vähin erin ja keitä noin 15 minuuttia. Lisää valkoviini ja keitä vielä 15 minuuttia.
3. Lisää parmesaani, sahrami ja lopuksi rusinat. Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto on sulanut. Maista ja mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurirouheella.
4. Tarjoa lampaan seurana.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ