5 dl keitettyjä haapa- ja karvarouskuja
2 makeaa sipulia
1 dl kermaviiliä
1 tl sinappia
nippu tilliä ja kirveliä
suolaa ja mustapippuria
2 kookasta kypsää uuniperunaa
1. Keitä sienet kahdessa vedessä ja valuta hyvin. Anna jäähtyä.
2. Pilko sienet sipulin ja suolan kera. Suola tasaa maut ja taltuttaa sipulin itkuhöyryt.
3. Silppua mukaan runsaasti tuoretta tilliä ja kirveliä.
4. Mausta kermaviili sinapilla ja sekoita salaatin joukkoon. Koverra halkaistut uuniperunat ja täytä kolot sienisalaatilla, jonka joukkoon voit pilkkoa koverretun perunan osan.
5. Aseta perunakupposet tuoreen kirvelilehden päälle ja valuta vadille hiukan oliiviöljyä ja sitruunaa.
Koti ja keittiö 9/2002
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2