MARI HARJULA KUVAT ARTO VUOHELAINENKOTI JA KEITTIÖ 6-7/2012
1 ruukku basilikaa
1 ruukku rucolaa
50 g pinjansiemeniä
noin ¾ dl oliiviöljyä
tilkka sitruunamehua
ripaus suolaa
75 g pecorino- tai parmesaanijuustoa
1. Hienonna basilika ja rucola veitsellä rouheaksi seokseksi.
2. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla.
3. Vuole juusto lastuiksi kuorimaveitsellä tai juustohöylällä.
4. Sekoita kaikki ainekset keskenään varovasti käännellen. Anna maustua ennen tarjoilua.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2