Koti ja Keittiö 05/07
(noin 20 kpl)
2 munaa
2 rkl sokeria
1 1/2 dl maitoa
1 1/2 dl vehnäjauhoja
ripaus suolaa
2 rkl olutta
Lisäksi:
tomusokeria
Tarvikkeet:
rosettimuotti
1. Riko munat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki. Lisää muut ainekset ja sekoita tasaiseksi.
2. Kuumenna öljy. Kuumenna rosettirauta aina ensin öljyssä, nosta rauta ja anna ylimääräisen rasvan valua takaisin pataan. Kasta rauta sitten taikinaan niin, ettei muotin yläreunaan tartu yhtään taikinaa. Kypsennä rosetit kauniin vaaleanruskeiksi. Nosta rauta öljystä ja irrota rosetti raudasta. Käytä tarvittaessa apuna ruokaveistä. Valuta ja anna rosettien jäähtyä.
3. Siivilöi jäähtyneiden rosettien päälle tomusokeria.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2