Artikkeli

Koti ja Keit­tiö 05/07

Rosetit

Riko munat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki. Lisää muut ainekset ja sekoita tasaiseksi...

(noin 20 kpl)

2 mu­naa

2 rkl so­ke­ria

1 1/2 dl mai­toa

1 1/2 dl veh­nä­jau­ho­ja

ri­paus suo­laa

2 rkl olut­ta

Li­säk­si:

to­mu­so­ke­ria

Tar­vik­keet:

ro­set­ti­muot­ti

1. Riko mu­nat kul­hoon ja vat­kaa nii­den ra­ken­ne rik­ki. Li­sää muut ai­nek­set ja se­koi­ta ta­sai­sek­si.

2. Kuu­men­na öl­jy. Kuu­men­na ro­set­ti­rau­ta ai­na en­sin öl­jys­sä, nos­ta rau­ta ja an­na yli­mää­räi­sen ras­van va­lua ta­kai­sin pa­taan. Kas­ta rau­ta sit­ten tai­ki­naan niin, et­tei muo­tin ylä­reu­naan tar­tu yh­tään tai­ki­naa. Kyp­sen­nä ro­se­tit kau­niin vaa­le­an­rus­keik­si. Nos­ta rau­ta öl­jys­tä ja ir­ro­ta ro­set­ti rau­das­ta. Käy­tä tar­vit­ta­es­sa apu­na ruo­ka­veis­tä. Va­lu­ta ja an­na ro­set­tien jääh­tyä.

3. Sii­vi­löi jääh­ty­nei­den ro­set­tien pääl­le to­mu­so­ke­ria.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ