400 g porsaan ulkofileetä
noin 10 cm retikkaa
200 g siitakesieniä
1 punainen chilipalko
2 salottisipulia
2 rkl öljyä
1/2 dl tummaa ruokosokeria
1/2 dl kalakastiketta
rouhittua mustapippuria
Suurus:
2 dl vettä + 2 rkl maissitärkkelysjauhoja
Tarjoiluun:
keitettyä riisiä
1. Kuutioi tai suikaloi porsaanliha. Kuori retikka, leikkaa pitkittäin kahtia ja viipaloi. Puhdista ja viipaloi siitakesienet. Halkaise chilipalko, poista siemenet ja hienonna. Kuori ja hienonna salottisipulit.
2. Kuumenna öljy wokissa tai paistinpannulla ja ruskista siinä ensin lihapalat ja sitten kasvikset. Lisää mausteet. Valmista suurus sekoittamalla vesi ja maissijauhot keskenään. Lisää suurus ohuena nauhana wokkiin joukkoon ja anna hautua muutaman minuutin ajan. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
3. Tarjoa riisin kera.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2