Koti ja Keittiö 10/07
2 pkt (à 250 g) juusto-pinaattiravioli- tuorepastaa
ripaus suolaa keittämiseen
Kastike:
2 punajuurta
1 keskikokoinen sipuli
1 valkosipulinkynsi
3/4 dl oliiviöljyä
1/2 dl balsamiviinietikkaa
1 oksa rosmariinia
ripaus sokeria
maun mukaan suolaa ja mustapippuria myllystä
Tarjoiluun:
1/2 dl parmesaanilastuja
(silputtua tuoretta basilikaa)
1. Keitä raviolit kypsiksi runsaassa, suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Kuori punajuuret, sipuli ja valkosipuli. Kuutio punajuuri pieneksi ja silppua sipulit ja valkosipuli.
3. Kuullota punajuurikuutiot ja sipulit öljyssä pannulla pehmeiksi. Lisää loppuvaiheessa rosmariini. Mausta suolalla ja mustapippurirouheella.
4. Lisää pannulle valutetut raviolit ja kääntele seos tasaiseksi.
5. Lisää parmesaanijuustoraaste ja halutessasi silputtu basilika. Nauti heti.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2