Koti ja keittiö 04/05
8 suurta herkkusientä tai 4 portobelloa
suolaa
mustapippuria
Täyte:
200 g ricottajuustoa
3 rkl silputtua tuoretta rakuunaa
suolaa
1 tl juoksevaa hunajaa
1 rkl mantelilastuja
Koristeeksi:
tuoretta rakuunaa
paahdettuja mantelilastuja
1. Harjaa sienet puhtaiksi ja poista niistä jalat. Mausta sienet kevyesti suolalla ja pippurilla.
2. Sekoita ricottajuusto ja rakuuna. Mausta seos suolalla, hunajalla ja mantelilastuilla. Levitä täyte herkkusienille ja nosta ne uunivuokaan.
3. Paista herkkusieniä 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoile lämpiminä hyvän leivän ja salaatin kera. Koristele sienet paahdetuilla mantelilastuilla ja silputulla rakuunalla.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2