Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli
Ranskalainen pomelobroileri saa hedelmäisyyttä ja keväistä raikkautta pulleasta pomelosta.

Ranskalainen pomelobroileri saa hedelmäisyyttä ja keväistä raikkautta pulleasta pomelosta.

San­na Ke­kä­läi­nen

10.2.2023

Raikas ranskalainen pomelobroileri

Kevättalven sitrushedelmä sopii suolaisiin ja makeisiin herkkuihin. Kokkaa leivitettyä pomelobroileria ranskalaisittain!

Rans­ka­lai­nen po­me­lob­roi­le­ri

20 min . help­po . noin 16,50 e

4 an­nos­ta

1 po­me­lo

2 ½ dl veh­nä­jau­ho­ja

1 iso ka­nan­mu­na

4 broi­le­rin rin­ta­fi­let­tä tai mi­nuut­ti­pih­viä

suo­laa, mus­ta­pip­pu­ria myl­lys­tä

4 rkl olii­vi­öl­jyä

1 dl val­ko­vii­niä

1 dl kana- tai kas­vis­lien­tä

2 rkl voi­ta

4 rkl hie­non­net­tua leh­ti­per­sil­jaa

1. Leik­kaa po­me­lo kal­vot­to­mik­si loh­koik­si.

2. Mit­taa jau­hot sy­väl­le lau­ta­sel­le. Vat­kaa mu­nan ra­ken­ne rik­ki toi­sel­la sy­väl­lä lau­ta­sel­la.

3. Jos käy­tät rin­ta­fi­lei­tä, nui­ji ne ohu­em­mik­si. Ta­put­te­le ta­lous­pa­pe­ril­la kui­vik­si. Maus­ta suo­lal­la ja pip­pu­ril­la. Pyö­rit­te­le fi­leet en­sin jau­hois­sa ja kas­ta sit­ten ka­nan­mu­naan.

4. Pais­ta pan­nul­la öl­jys­sä kyp­sik­si. Nos­ta het­kek­si si­vuun ja pei­tä fo­li­ol­la.

5. Kaa­da vii­ni pan­nul­le. Kie­hau­ta ja an­na po­ris­ta muu­ta­ma mi­nuut­ti. Vä­hen­nä läm­pö mel­kein mi­ni­miin. Li­sää voi ja läm­mi­tä, kun­nes voi su­laa. Li­sää broi­le­rit ja po­me­lo pan­nul­le. Vii­meis­te­le leh­ti­per­sil­jal­la. Tar­joa esi­mer­kik­si kei­te­tyn rii­sin ja par­sa­kaa­lin kans­sa.

Vink­ki!

Näin kuo­rit po­me­lon: Leik­kaa he­del­män ”hat­tu” ir­ti. Tee kyl­kiin viil­lot sa­maan ta­paan kuin kuo­ri­sit ap­pel­sii­nia. Ota po­me­los­ta kiin­ni kah­del­la kä­del­lä. Mur­ra he­del­mä kah­tia. Ir­ro­ta loh­kot kuo­res­ta. Kuo­ri loh­kot kal­vot­to­mik­si pa­loik­si.

Ranskalainen pomelobroileri saa hedelmäisyyttä ja keväistä raikkautta pulleasta pomelosta.

Ranskalainen pomelobroileri saa hedelmäisyyttä ja keväistä raikkautta pulleasta pomelosta.

Lue Myös

Pyöritä ihanat piparkakkupallot

Tiike­ri­täy­te­kakku hurmaa suklaan ystävän

Pasta alla Norma eli munakoisopasta tomaattikastikkeessa on kotoisin Sisiliasta. Munakoiso antaa mukavan täyteläisen maun kastikkeeseen.

Pasta alla Norma eli munakoisopasta tomaattikastikkeessa on kotoisin Sisiliasta. Munakoiso antaa mukavan täyteläisen maun kastikkeeseen.

Pasta alla Norma eli munakoisopasta tulee Sisiliasta

Pyöritä ihanat piparkakkupallot

Tiike­ri­täy­te­kakku hurmaa suklaan ystävän

Pasta alla Norma eli munakoisopasta tomaattikastikkeessa on kotoisin Sisiliasta. Munakoiso antaa mukavan täyteläisen maun kastikkeeseen.

Pasta alla Norma eli munakoisopasta tomaattikastikkeessa on kotoisin Sisiliasta. Munakoiso antaa mukavan täyteläisen maun kastikkeeseen.

Pasta alla Norma eli munakoisopasta tulee Sisiliasta

Paras suppi­lo­vah­ve­ro­re­septi x 6

Ihana sitruuna-juustopiiras on kevätkauden herkku

Pääsiäisen raikkaat jälkiruoat: 5 herkullista ohjetta

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Photography: Reetta Pasanen

Paista herkullinen lohipizza grillissä

Hanna Linnakko

Siiderinen karitsapata

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Photography: Reetta Pasanen

Paista herkullinen lohipizza grillissä

Hanna Linnakko

Siiderinen karitsapata

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Kurpitsainen toscakakku

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Kurpitsainen toscakakku

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2