Artikkeli

Koti ja keit­tiö 6-7/2008

Raikas marja-leipä­juus­to­sa­laatti

200 g val­mis­ta sa­laat­ti­se­os­ta

1/2 pu­na­si­pu­li

1 rkl sit­ruu­na­me­hua

150 g lei­pä­juus­toa

2–3 rkl tuo­rei­ta pu­na­he­ru­koi­ta tai va­del­mia

mus­ta­pip­pu­ria myl­lys­tä

Kas­ti­ke:

1 dl va­del­mia so­seut­t­tu­na

1 1/2 rkl etik­kaa

1 rkl hu­na­jaa

ri­paus suo­laa

1/2 dl öl­jyä

1. Vii­pa­loi si­pu­li ja pu­ris­ta pääl­le sit­ruu­na­me­hu. Lai­ta si­vuun puo­lek­si tun­nik­si.

2. Pane sa­laat­ti tar­joi­lu­as­ti­aan. Pa­loit­te­le pin­nal­le juus­to. Li­sää si­pu­li­sii­vut ja mar­jat.

3. Yh­dis­tä mar­ja­so­se, etik­ka, hu­na­ja, suo­la ja öl­jy. Sii­vi­löi ja tar­joa sa­laa­tin kera.

Tilaa uutiskirje
Tilaa uutiskirje