Artikkeli

Quesadillas ja kaksi täytettä

Sekoita maitorahka ja vuohenjuusto ja mausta seos suolalla ja mustapippurilla. Voitele seos neljälle tortillalle, nosta päälle rucolaa ja mausta chili­kas­tik­keella...

16 tor­til­laa

Täy­te 1:

1 prk (2 dl) mai­to­rah­kaa

100 g vuo­hen­juus­toa

ma­ke­aa chi­li­kas­ti­ket­ta

ru­co­laa

suo­laa ja mus­ta­pip­pu­ria

Täy­te 2:

350 g hu­na­ja­ma­ri­noi­tu­ja broi­le­ri­sui­ka­lei­ta pais­tet­tui­na

1 prk val­mis­ta gu­a­ca­mo­lea

100 g juus­to­raas­tet­ta (esim. em­men­tal)

1. Se­koi­ta mai­to­rah­ka ja vuo­hen­juus­to ja maus­ta seos suo­lal­la ja mus­ta­pip­pu­ril­la. Voi­te­le seos nel­jäl­le tor­til­lal­le, nos­ta pääl­le ru­co­laa ja maus­ta chi­li­kas­tik­keel­la. Nos­ta pei­tok­si toi­nen tor­til­la. Pai­na täy­te ta­sai­sek­si tor­til­lo­jen vä­lis­sä.

2. Pais­ta tor­til­lat kui­val­la pan­nul­la mo­lem­min puo­lin, kun­nes lei­pä ra­peu­tuu. Pa­loit­te­le tor­til­lat nel­jään osaan ja tar­joi­le.

3. Kun teet broi­le­ri­tor­til­lat, lu­si­koi nel­jäl­le tor­til­lal­le juus­to­raas­tet­ta, val­mis­ta gu­a­ca­mo­lea ja pääl­lim­mäi­sek­si pais­tet­tu­ja broi­le­ri­sui­ka­lei­ta. Pei­tä täy­te toi­sel­la tor­til­lal­la ja pais­ta ku­ten edel­lä.