4 suurta punasipulia
1 dl tummaa
balsamiviinietikkaa
1 dl ruokokidesokeria
1 tl suolaa
1 tl kokonaisia
korianterinsiemeniä
1 tl kokonaisia neilikoita
1. Kuori punasipulit ja leikkaa
ne ohuiksi renkaiksi.
2. Lisää kaikki ainekset kattilaan
ja kuumenna kiehuvaksi.
Sekoita aina silloin tällöin.
Keitä hilloketta miedolla lämmöllä
kannen alla noin tunti.
3. Annostele hilloke puhtaaseen
lasipurkkiin ja anna
jäähtyä. Sulje kansi tiiviisti ja
nosta jääkaappiin. Kylmässä
säilytettynä hilloke kestää
muutamia viikkoja.
4. Hilloke sopii erinomaisesti
liharuokien lisäkkeeksi.
Koti ja keittiö 4/2004
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2