Artikkeli

Punasi­pu­li­hilloke

4 suur­ta pu­na­si­pu­lia

1 dl tum­maa

bal­sa­mi­vii­nie­tik­kaa

1 dl ruo­ko­ki­de­so­ke­ria

1 tl suo­laa

1 tl ko­ko­nai­sia

ko­ri­an­te­rin­sie­me­niä

1 tl ko­ko­nai­sia nei­li­koi­ta

1. Kuo­ri pu­na­si­pu­lit ja leik­kaa

ne ohuik­si ren­kaik­si.

2. Li­sää kaik­ki ai­nek­set kat­ti­laan

ja kuu­men­na kie­hu­vak­si.

Se­koi­ta ai­na sil­loin täl­löin.

Kei­tä hil­lo­ket­ta mie­dol­la läm­möl­lä

kan­nen al­la noin tun­ti.

3. An­nos­te­le hil­lo­ke puh­taa­seen

la­si­purk­kiin ja an­na

jääh­tyä. Sul­je kan­si tii­viis­ti ja

nos­ta jää­kaap­piin. Kyl­mäs­sä

säi­ly­tet­ty­nä hil­lo­ke kes­tää

muu­ta­mia viik­ko­ja.

4. Hil­lo­ke so­pii eri­no­mai­ses­ti

li­ha­ruo­kien li­säk­keek­si.

Koti ja keit­tiö 4/2004

Tilaa uutiskirje
Tilaa uutiskirje