Koti ja Keittiö 10/07
4 punajuurta
Marinadi:
2 rkl öljyä
1 rkl balsamiviinietikkaa
1 rkl sitruunamehua
Salaattiin:
4 dl valmista salaattiseosta
10–15 mustaa, pientä oliivia
150 g pehmeää vuohenjuustoa
2 rkl kermaa
1/2 tl juoksevaa hunajaa
1/2 dl pinjansiemeniä
ripaus suolaa ja mustapippuria myllystä
1. Kuori ja viipaloi punajuuret esim. juustohöylällä.
2. Pyöräytä viipaleet öljyssä ja paahda uunissa leivinpaperilla 200 asteessa kypsiksi, eli noin 15–20 minuuttia.
3. Yhdistä marinadin ainekset ja pane jäähtyneet punajuuriviipaleet marinadiin vähintään puoleksi tunniksi.
4. Lisää kerma vuohenjuustoon ja vatkaa käsivatkaimella kastikkeeksi.
5. Kokoa salaatti. Pane pohjalle huuhdottu ja kuivattu salaatti. Lisää huuhdotut ja halutessasi puolitetut oliivit, punajuuriviipaleet ja marinadi sekä viimeiseksi vuohenjuustokastike ja pinjansiemenet.
6. Mausta suolalla ja mustapippurirouheella ja nauti.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2