Koti ja Keittiö 12/07
(4–6:lle)
4 keitettyä, makeuttamatonta punajuurta
1 iso omena
1 dl pekaani- tai hasselpähkinöitä
1/2 sitruunan mehu
1/2 l salaattiseosta, esim. rucolaa ja friseesalaattia
suolaa ja rouhittua
mustapippuria
Kastike:
1 dl majoneesia
1 dl kevyesti vaahdotettua kuohukermaa
1 rkl hunaja-dijoninsinappia
2–3 rkl sinihomejuustomuruja
1. Viipaloi kuoritut punajuuret.
2. Kuori ja viipaloi omena. Purista päälle sitruunanmehu.
3. Leikkaa pähkinöitä halutessasi pienemmiksi.
4. Kokoa salaatti tarjoilukulhoon kerroksittain ja mausta välit kevyesti suolalla ja mustapippurilla sekä sitruunanmehulla.
5. Sekoita salaattikastikkeen ainekset juuri ennen tarjoilua ja levitä kastiketta salaatin pinnalle.
6. Koristele lopulla pähkinärouheella.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2