Koti ja Keittiö 10/07
4 dl vehnäjauhoja
3 dl fariinisokeria
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
2 rkl tummaa kaakaojauhetta
1 tl neilikkaa
1/2 tl kanelia
3 dl punajuuriraastetta
2 dl sulatettua voita tai margariinia
4 munaa
1. Yhdistä keskenään kuivat aineet.
2. Kuori ja raasta punajuuret hyvin ohueksi raasteeksi.
3. Sekoita keskenään jäähtynyt rasva, punajuuriraaste ja rikotut munat. Lisää jauhoseos ja sekoita taikina tasaiseksi.
4. Kumoa taikina voideltuun kakkuvuokaan ja paista uunin keskitasolla 175 asteessa noin tunti tai kunnes taikina on kypsää.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2