Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

SAN­NA KE­KÄ­LÄI­NEN KU­VAT REET­TA PA­SA­NEN

13.10.2022

Possunnoisetit ja puolukkainen sinappi-kermakastike

Jos kaipaat edullista ja nopeasti valmistuvaa liharuokaa, tee possunnoisetteja puolukkaisessa ja sinapilla maustetussa kerma­kas­tik­keessa.

POS­SUN­NOI­SE­TIT

50 min . hel­poh­ko . 8,50 e

4 an­nos­ta

1 pos­sun si­sä­fi­lee

suo­laa, mus­ta­pip­pu­ria myl­lys­tä, kui­vat­tua chi­liä myl­lys­tä

Pais­ta­mi­seen:

voi-öl­jy­se­os­ta

1. Ota liha huo­neen­läm­pöön noin puo­li tun­tia en­nen pais­ta­mis­ta. Pois­ta fi­lees­tä mah­dol­li­nen ras­va ja kal­vot. Leik­kaa fi­lee vii­pa­leik­si. Pai­na pa­lat ke­vy­es­ti kä­del­lä hie­man ohu­em­mik­si. Maus­ta suo­lal­la, pip­pu­ril­la ja chi­lil­lä.

2. Pais­ta li­hat pan­nul­la kyp­sik­si voi-öl­jy­se­ok­ses­sa tai gril­lis­sä. Tar­kas­ta kyp­syy­sas­te ha­lu­tes­sa­si mit­ta­ril­la. Liha on kyp­sää mit­ta­rin osoit­ta­es­sa 70 as­tet­ta. Tar­joa pe­ru­na­muu­sin, si­nap­pi-puo­luk­ka­kas­tik­keen ja so­ke­ri­puo­lu­koi­den kans­sa.

SI­NAP­PI-PUO­LUK­KA­KAS­TI­KE

15 min . help­po . 3 e

4 an­nos­ta

1 pie­ni sa­lot­ti­si­pu­li

1 ros­ma­rii­ni­nok­sa

1 rkl voi­ta

3 dl kuo­hu­ker­maa

2 tl kar­ke­aa di­jo­nin­si­nap­pia

1 tl soi­ja­kas­ti­ket­ta

1–2 rkl ruot­sa­lai­sia so­ke­ri­puo­lu­koi­ta tai puo­luk­ka­hil­loa

⅓ tl mus­ta­pip­pu­ria myl­lys­tä

1. Kuo­ri si­pu­li. Leik­kaa se mah­dol­li­sim­man pie­nik­si kuu­ti­oik­si. Kuul­lo­ta vois­sa pan­nul­la kyp­säk­si ros­ma­rii­nin kans­sa.

2. Li­sää pan­nul­le ker­ma, si­nap­pi ja soi­ja­kas­ti­ke. An­na kie­hah­taa. Vä­hen­nä läm­pöä ja an­na kas­tik­keen kie­hua, kun­nes se pak­suun­tuu hie­man. Voit ha­lu­tes­sa­si sa­keut­taa se­ok­sen mais­si­tärk­ke­lyk­sel­lä.

3. Li­sää puo­lu­kat ja se­koi­ta hy­vin. Maus­ta pip­pu­ril­la ja ha­lu­tes­sa­si suo­lal­la.

RUOT­SA­LAI­SET SO­KE­RI­PUO­LU­KAT

45 min . help­po . 2,50 e

8 pien­tä an­nos­ta

250 g pa­kas­tet­tu­ja puo­lu­koi­ta

½-1 dl so­ke­ria

1. Yh­dis­tä jäi­set puo­lu­kat ja so­ke­ri kul­hos­sa. An­na su­laa. Se­koit­te­le muu­ta­man ker­ran su­la­mi­sen ai­ka­na.

Lue Myös

FABIAN BJORK

Sitruunainen hunaja-mantelikakku on raikas ja makea herkku kahvipöytään

Piparkakku-juustokakku on joulun maukas ja helppo hitti

FABIAN BJORK

Zakuskat eli alkupalaherkut venäläiseen tyyliin

FABIAN BJORK

Sitruunainen hunaja-mantelikakku on raikas ja makea herkku kahvipöytään

Piparkakku-juustokakku on joulun maukas ja helppo hitti

FABIAN BJORK

Zakuskat eli alkupalaherkut venäläiseen tyyliin

FABIAN BJORK

Vodkamarinoidut saslikit grillataan meheviksi

FABIAN BJORK

Jouluinen kirsikkajäädyke

FABIAN BJORK

Pehmeä punajuuricaesar haastaa rosollin joulupöydässä

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Photography: Reetta Pasanen

Paista herkullinen lohipizza grillissä

Hanna Linnakko

Siiderinen karitsapata

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Photography: Reetta Pasanen

Paista herkullinen lohipizza grillissä

Hanna Linnakko

Siiderinen karitsapata

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Kurpitsainen toscakakku

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Kurpitsainen toscakakku

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2