Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

SAN­NA KE­KÄ­LÄI­NEN KU­VAT REET­TA PA­SA­NEN

13.10.2022

Possunnoisetit ja puolukkainen sinappi-kermakastike

Jos kaipaat edullista ja nopeasti valmistuvaa liharuokaa, tee possunnoisetteja puolukkaisessa ja sinapilla maustetussa kerma­kas­tik­keessa.

POS­SUN­NOI­SE­TIT

50 min . hel­poh­ko . 8,50 e

4 an­nos­ta

1 pos­sun si­sä­fi­lee

suo­laa, mus­ta­pip­pu­ria myl­lys­tä, kui­vat­tua chi­liä myl­lys­tä

Pais­ta­mi­seen:

voi-öl­jy­se­os­ta

1. Ota liha huo­neen­läm­pöön noin puo­li tun­tia en­nen pais­ta­mis­ta. Pois­ta fi­lees­tä mah­dol­li­nen ras­va ja kal­vot. Leik­kaa fi­lee vii­pa­leik­si. Pai­na pa­lat ke­vy­es­ti kä­del­lä hie­man ohu­em­mik­si. Maus­ta suo­lal­la, pip­pu­ril­la ja chi­lil­lä.

2. Pais­ta li­hat pan­nul­la kyp­sik­si voi-öl­jy­se­ok­ses­sa tai gril­lis­sä. Tar­kas­ta kyp­syy­sas­te ha­lu­tes­sa­si mit­ta­ril­la. Liha on kyp­sää mit­ta­rin osoit­ta­es­sa 70 as­tet­ta. Tar­joa pe­ru­na­muu­sin, si­nap­pi-puo­luk­ka­kas­tik­keen ja so­ke­ri­puo­lu­koi­den kans­sa.

SI­NAP­PI-PUO­LUK­KA­KAS­TI­KE

15 min . help­po . 3 e

4 an­nos­ta

1 pie­ni sa­lot­ti­si­pu­li

1 ros­ma­rii­ni­nok­sa

1 rkl voi­ta

3 dl kuo­hu­ker­maa

2 tl kar­ke­aa di­jo­nin­si­nap­pia

1 tl soi­ja­kas­ti­ket­ta

1–2 rkl ruot­sa­lai­sia so­ke­ri­puo­lu­koi­ta tai puo­luk­ka­hil­loa

⅓ tl mus­ta­pip­pu­ria myl­lys­tä

1. Kuo­ri si­pu­li. Leik­kaa se mah­dol­li­sim­man pie­nik­si kuu­ti­oik­si. Kuul­lo­ta vois­sa pan­nul­la kyp­säk­si ros­ma­rii­nin kans­sa.

2. Li­sää pan­nul­le ker­ma, si­nap­pi ja soi­ja­kas­ti­ke. An­na kie­hah­taa. Vä­hen­nä läm­pöä ja an­na kas­tik­keen kie­hua, kun­nes se pak­suun­tuu hie­man. Voit ha­lu­tes­sa­si sa­keut­taa se­ok­sen mais­si­tärk­ke­lyk­sel­lä.

3. Li­sää puo­lu­kat ja se­koi­ta hy­vin. Maus­ta pip­pu­ril­la ja ha­lu­tes­sa­si suo­lal­la.

RUOT­SA­LAI­SET SO­KE­RI­PUO­LU­KAT

45 min . help­po . 2,50 e

8 pien­tä an­nos­ta

250 g pa­kas­tet­tu­ja puo­lu­koi­ta

½-1 dl so­ke­ria

1. Yh­dis­tä jäi­set puo­lu­kat ja so­ke­ri kul­hos­sa. An­na su­laa. Se­koit­te­le muu­ta­man ker­ran su­la­mi­sen ai­ka­na.

Lue Myös

Martti Järvi

Parsa-hollan­dai­se­pii­rakka on kesäjuhlan suolainen sulostuttaja

Mansikkasoseella marmoroitu juustokakku on näyttävä juhlaleivonnainen. Paista kakku mielellään edellisenä päivänä, niin maut tasaantuvat ja rakenteesta tulee täydellinen.

Mansikkasoseella marmoroitu juustokakku on näyttävä juhlaleivonnainen. Paista kakku mielellään edellisenä päivänä, niin maut tasaantuvat ja rakenteesta tulee täydellinen.

Martti Järvi

Mansik­ka­mar­mo­roitu juustokakku on kätevä valmistaa pellillinen kerrallaan

Photography: Reetta Pasanen

Paista herkullinen lohipizza grillissä

Martti Järvi

Parsa-hollan­dai­se­pii­rakka on kesäjuhlan suolainen sulostuttaja

Mansikkasoseella marmoroitu juustokakku on näyttävä juhlaleivonnainen. Paista kakku mielellään edellisenä päivänä, niin maut tasaantuvat ja rakenteesta tulee täydellinen.

Mansikkasoseella marmoroitu juustokakku on näyttävä juhlaleivonnainen. Paista kakku mielellään edellisenä päivänä, niin maut tasaantuvat ja rakenteesta tulee täydellinen.

Martti Järvi

Mansik­ka­mar­mo­roitu juustokakku on kätevä valmistaa pellillinen kerrallaan

Photography: Reetta Pasanen

Paista herkullinen lohipizza grillissä

Photography: Reetta Pasanen

Grillaa maissit herkullisiksi ribseiksi

Photography: Reetta Pasanen

Grillatut sinisimpukat valmistuvat nopeasti ja helposti

Hanna Linnakko

Taatelinen suklaa-chiapuuro on vegaaninen aamiaisherkku

Pinaatti, kaprikset ja anjovis ovat herkullinen yhdistelmä spagetin seuraksi tässä pastareseptissä.

Pinaatti, kaprikset ja anjovis ovat herkullinen yhdistelmä spagetin seuraksi tässä pastareseptissä.

Haussa hyvä pastaresepti? Kokeile ihanaa valkosipuli-pinaat­tis­pa­gettia

raikas ja värikäs
kevätmenu

Grillatut muikut aasialaisittain

Pinaatti, kaprikset ja anjovis ovat herkullinen yhdistelmä spagetin seuraksi tässä pastareseptissä.

Pinaatti, kaprikset ja anjovis ovat herkullinen yhdistelmä spagetin seuraksi tässä pastareseptissä.

Haussa hyvä pastaresepti? Kokeile ihanaa valkosipuli-pinaat­tis­pa­gettia

raikas ja värikäs
kevätmenu

Grillatut muikut aasialaisittain

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 3/2023?

Vuosikymmenen unelma toteutui, kun perhe löysi kunnostettavan talon maalta

Valokuvaaja rakensi talon Gambiaan ja viettää talvet Afrikan lämmössä

Paluumuuttajan kaunis koti jugendtalossa remontoitiin kolmessa viikossa

Koti Helsingin Olympiakylässä sisustettiin pastelliväreillä

Kirjailija Tommi Kinnunen: ”Nautin nikkaroinnista, siinä näkee heti työnsä jäljen, opettajana sen näkee vasta vuosien päästä”

Tuomisen kivimuurin suojissa on jugendtalo, josta Ullastiina ja Joonas löysivät unelmiensa kodin

1960-luvun lähiökodin modernit värit ja kuosit

Rakensimme 60 neliön omakotitalon

Fasetin toimitusjohtaja Janne Ylönen on kauppiaana oppinut, ettei tavaraan saisi rakastua

Kirpeän aurinkoinen tuorepuuro on vegaaninen herkku

Linnea teki viherseinän itse: poimi ideat!

10 vinkkiä: Kasvata itse kesän taimet ja pikasato lautaselle

Kevään raikkain puutarhalehti on ilmestynyt!

Yllätä gluteenittomalla pomelokakulla

Talvilomalla nautitaan hangista ja hyggeilystä! Sesongin lämmittävät varusteet

Raikas ranskalainen pomelobroileri

Puolukka-valko­suk­laa­tuo­re­puuro toimii myös jälkiruokana

Lempeän kirpeä pomelo-jätti­ra­pu­sa­laatti valmistuu nopeasti

Leivo makeita hapanjuuripullia

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 3/2023?

Vuosikymmenen unelma toteutui, kun perhe löysi kunnostettavan talon maalta

Valokuvaaja rakensi talon Gambiaan ja viettää talvet Afrikan lämmössä

Paluumuuttajan kaunis koti jugendtalossa remontoitiin kolmessa viikossa

Koti Helsingin Olympiakylässä sisustettiin pastelliväreillä

Kirjailija Tommi Kinnunen: ”Nautin nikkaroinnista, siinä näkee heti työnsä jäljen, opettajana sen näkee vasta vuosien päästä”

Tuomisen kivimuurin suojissa on jugendtalo, josta Ullastiina ja Joonas löysivät unelmiensa kodin

1960-luvun lähiökodin modernit värit ja kuosit

Rakensimme 60 neliön omakotitalon

Fasetin toimitusjohtaja Janne Ylönen on kauppiaana oppinut, ettei tavaraan saisi rakastua

Kirpeän aurinkoinen tuorepuuro on vegaaninen herkku

Linnea teki viherseinän itse: poimi ideat!

10 vinkkiä: Kasvata itse kesän taimet ja pikasato lautaselle

Kevään raikkain puutarhalehti on ilmestynyt!

Yllätä gluteenittomalla pomelokakulla

Talvilomalla nautitaan hangista ja hyggeilystä! Sesongin lämmittävät varusteet

Raikas ranskalainen pomelobroileri

Puolukka-valko­suk­laa­tuo­re­puuro toimii myös jälkiruokana

Lempeän kirpeä pomelo-jätti­ra­pu­sa­laatti valmistuu nopeasti

Leivo makeita hapanjuuripullia

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.