MARI HARJULA • KUVAUSAVUSTAJA ANJA LEPPÄNEN • KUVAT ARTO VUOHELAINENKOTI JA KEITTIÖ 6-7/2013
4 annosta
1 kg possun grillikylkeä
1 annos BBQ-marinadia
1. Paloittele possunkyljet tarvittaessa kahteen osaan. Valmista kattilaan lihaliemi vasikanfondista tai lihaliemikuutiosta. Keitä possunkylkiä siinä noin 1–2 tuntia, kunnes ne ovat kypsiä ja liha irtoaa luista.
2. Valmista BBQ-marinadi (katso ohje sivulta 95).
3. Valele lihat kastikkeella kauttaaltaan. Grillaa ribsejä välillä käännellen ja kastikkeella valellen noin
20–30 minuuttia. Voit valmistaa ribsit myös uunissa kypsentämällä 225 asteessa noin 20 minuuttia.
4. Leikkaa annospaloiksi luiden väleistä.
Vinkki! Keitä ribsit valmiiksi jo grillausta edeltävänä päivänä. Säilytä viileässä ja ota huoneenlämpöön ennen grillaamista.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2