Artikkeli

KOTI JA KEIT­TIÖ Jou­lu­lii­te 11/2001

Poro-perunasalaatti

Suikaloi savuporo. Leikkaa keitetyt perunat ja tuoreet sipulit reilunkokoisiksi kuutioiksi. Viipaloi herkkukurkut...

250 g sa­vu­po­roa

8 pe­ru­naa

2 si­pu­lia

2 maus­te­kurk­kua

kas­ti­ke:

2 tl pi­par­juu­ri­raas­tet­ta

1 tl hu­na­jaa

1 dl sme­ta­naa

1 dl maus­ta­ma­ton­ta tuo­re­juus­toa

1 rkl pie­niä kap­ris­mar­jo­ja

muu­ta­ma ros­ma­rii­ni­neu­la­nen

1. Sui­ka­loi sa­vu­po­ro. Leik­kaa kei­te­tyt pe­ru­nat ja tuo­reet si­pu­lit rei­lun­ko­koi­sik­si kuu­ti­oik­si. Vii­pa­loi herk­ku­kur­kut.

2. Yh­dis­tä kas­tik­keen ai­nek­set ja se­koi­ta sa­laa­tin kans­sa. An­na maus­tua kyl­mäs­sä.