4 sipulia
8 porkkanaa
1 rkl voita
1 rkl öljyä
1 rkl hienoksi hakattua inkivääriä
2 valkosipulinkynttä
2 kaltattua tomaattia
7–8 dl kanalientä
1 1/2 tl raastettua sitruunankuorta
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
2 rkl sitruunamehua
Tarjoiluun:
smetanaa
porkkanalastuja
1. Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.
2. Kuumenna voi-öljyseos kattilassa ja pyörittele paloitellut kasvikset siinä.
3. Sekoita joukkoon kuoritut ja hienoksi hakatut inkivääri ja valkosipulit. Anna niiden pehmetä hetki.
4. Lisää joukkoon kaltatut ja kuoritut tomaatit, kanaliemi ja mausteet. Keitä seosta miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia.
5. Soseuta keitto. Kuumenna keitto uudelleen ja lisää tarvittaessa kanalientä.
6. Tarjoa valmis keitto smetanan ja porkkanalastujen kera.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2