Koti ja keittiö joululiite 2003
(n. 45 kpl)
4–4 ½ dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
(1 tl piparkakkumaustetta)
1 tl jauhettua kardemummaa
1 tl vaniljasokeria
2 dl rouhittuja pistaasipähkinöitä
1 dl rouhittuja manteleita
3 munaa
1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon kevyesti vatkatut munat ja sekoita taikinaksi.
2. Muotoile taikinasta kaksi noin 30 cm tankoa (leveys n. 5 cm ja paksuus n. 2 ½ cm)
.
3. Paista 175-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia ja siirrä jäähtymään.
4. Leikkaa tangot terävällä veitsellä sentin paksuisiksi, vinoiksi viipaleiksi. Nosta kyljelleen pellille ja kuivata vielä uunin jälkilämmössä noin 10–15 minuuttia.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ