2 dl pitkäjyväistä riisiä
5 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
50 g tuoretta pinaattia
1 tl yrttisuolaa
2 dl juustoraastetta
1. Pane riisit kiehuvaan kasvisliemikuutiolla maustettuun veteen. Keitä kypsäksi.
2. Huuhtele ja silppua tuore pinaatti. Pane kulhoon tilkka vettä ja pinaattisilppu ja kuumenna se nopeasti mikroaaltouunissa. Purista ylimääräinen vesi pois.
3. Sekoita keitetyn riisin joukkoon pinaatti, yrttisuola ja juustoraaste.
4. Tarjoa pinaatti-riisilisäke pienistä lasimaljoista.
Koti ja keittiö 3/2003
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ