Artikkeli

Pinaatti-riisilisäke

2 dl pit­kä­jy­väis­tä rii­siä

5 dl vet­tä

1 kas­vis­lie­mi­kuu­tio

50 g tuo­ret­ta pi­naat­tia

1 tl yrt­ti­suo­laa

2 dl juus­to­raas­tet­ta

1. Pane rii­sit kie­hu­vaan kas­vis­lie­mi­kuu­ti­ol­la maus­tet­tuun ve­teen. Kei­tä kyp­säk­si.

2. Huuh­te­le ja silp­pua tuo­re pi­naat­ti. Pane kul­hoon tilk­ka vet­tä ja pi­naat­ti­silp­pu ja kuu­men­na se no­pe­as­ti mik­ro­aal­tou­u­nis­sa. Pu­ris­ta yli­mää­räi­nen vesi pois.

3. Se­koi­ta kei­te­tyn rii­sin jouk­koon pi­naat­ti, yrt­ti­suo­la ja juus­to­raas­te.

4. Tar­joa pi­naat­ti-rii­si­li­sä­ke pie­nis­tä la­si­mal­jois­ta.

Koti ja keit­tiö 3/2003

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ