KATRI SCHRÖDER • KUVAT KIRSI-MARJA SAVOLAKOTI JA KEITTIÖ 5/2014
4 annosta
noin 300 g spagettia
Pinaattipesto:
100 g lehtipinaattia
nippu tuoretta basilikaa
3 rkl pinjansiemeniä
1 valkosipulinkynsi
3 rkl oliiviöljyä
ripaus suolaa ja rouhittua
mustapippuria
Lisäksi:
oliiviöljyä
parmesaaniraastetta
1. Keitä spagetti napakan kypsäksi suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Nosta teholeikkuriin pinaattipeston ainekset. Aja karkeaksi soseeksi.
3. Valuta pasta ja sekoita pesto lämpimän pastan joukkoon. Viimeistele annokset oliiviöljyllä ja parmesaaniraasteella.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2