Ohje neljälle
100 g tuoretta pinaattia
500 g lampaan jauhelihaa
2 keltasipulia
2 rkl öljyä
1 l vettä
2 lihaliemikuutiota
2 tl jeeraa eli juustokuminaa
1 tl raastettua tuoretta inkivääriä
2 pihvitomaattia
1. Kuori ja silppua sipuli.
2. Paista jauheliha kypsäksi pannulla öljyssä. Kumoa jauheliha kattilaan. Kuullota pannulla silputtu sipuli, lisää jeera ja inkiväärimurska kuullota vielä hetken ajan. Kumoa maustettu sipuliseos kattilaan.
3. Lisää kattilaan vesi ja lihaliemikuutiot. Kuumenna seos kiehuvaksi. Anna poreilla pari minuuttia.
4. Pilko tomaatit ja poista pinaatista paksummat lehtiruodit. Lisää ne keittoon. Anna keiton kiehahtaa.
5. Nauti kuumana rapean, tuoreen leivän kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2