SANNA KEKÄLÄINEN • KUVAT REETTA PASANENKOTI JA KEITTIÖ 10/2013
1 annos perusrisottoa
200 g babypinaattia
Tarjoiluun:
Rapeita broilerinkoipia
1. Valmista ensin broilerinkoivet alla olevan ohjeen mukaan.
2. Valmista risotto perusohjeen mukaisesti. Kääntele melkein valmiiseen risottoon huuhdellut, kuivatut babypinaatinlehdet.
3. Tarjoa risotto broilerinkoipien kanssa.
Vinkki! Jos haluat risottoon lisää ruokaisuutta, niin sekoita joukkoon sinihomejuustoa ja paahdettuja saksanpähkinöitä.
Broilerinkoivet
8–12 broilerinkoipea
Marinadi:
1 valkosipulinkynsi
2 dl oliiviöljyä
3 rkl sitruunamehua
1 rkl juoksevaa hunajaa
muutama oksa timjamia tai
rosmariinia
suolaa
mustapippuria myllystä
1. Valmista marinadi. Kuori ja puolita valkosipuli. Sekoita kaikki marinadiaineet keskenään kulhossa ja nosta koivet marinadiin. Anna maustua viileässä vähintään 4 tuntia, mielellään yön yli. Kääntele koipia muutaman kerran maustumisen aikana.
2. Nosta koivet uuninkestävään astiaan. Paista 175-asteisessa uunissa noin 35 minuuttia. Koivet eivät saa olla toistensa päällä. Liha on kypsää, kun se tuntuu pistäessä pehmeältä ja siitä irtoava neste on kirkasta.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2