Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

SAN­NA KE­KÄ­LÄI­NEN • KU­VAT REET­TA PA­SA­NEN­KO­TI JA KEIT­TIÖ 10/2013

Pinaatti-broileririsotto

Marinoi ensin broilerin-koivet, paista ne uunissa ja tarjoa pinaattirisoton kanssa. Saat pikkurahalla maukkaan aterian.

1 an­nos pe­rus­ri­sot­toa

200 g ba­by­pi­naat­tia

Tar­joi­luun:

Ra­pei­ta broi­le­rin­koi­pia

1. Val­mis­ta en­sin broi­le­rin­koi­vet al­la ole­van oh­jeen mu­kaan.

2. Val­mis­ta ri­sot­to pe­ru­soh­jeen mu­kai­ses­ti. Kään­te­le mel­kein val­mii­seen ri­sot­toon huuh­del­lut, kui­va­tut ba­by­pi­naa­tin­leh­det.

3. Tar­joa ri­sot­to broi­le­rin­koi­pien kans­sa.

Vink­ki! Jos ha­lu­at ri­sot­toon li­sää ruo­kai­suut­ta, niin se­koi­ta jouk­koon si­ni­ho­me­juus­toa ja paah­det­tu­ja sak­san­päh­ki­nöi­tä.

Broi­le­rin­koi­vet

8–12 broi­le­rin­koi­pea

Ma­ri­na­di:

1 val­ko­si­pu­lin­kyn­si

2 dl olii­vi­öl­jyä

3 rkl sit­ruu­na­me­hua

1 rkl juok­se­vaa hu­na­jaa

muu­ta­ma ok­sa tim­ja­mia tai

ros­ma­rii­nia

suo­laa

mus­ta­pip­pu­ria myl­lys­tä

1. Val­mis­ta ma­ri­na­di. Kuo­ri ja puo­li­ta val­ko­si­pu­li. Se­koi­ta kaik­ki ma­ri­na­di­ai­neet kes­ke­nään kul­hos­sa ja nos­ta koi­vet ma­ri­na­diin. An­na maus­tua vii­le­äs­sä vä­hin­tään 4 tun­tia, mie­lel­lään yön yli. Kään­te­le koi­pia muu­ta­man ker­ran maus­tu­mi­sen ai­ka­na.

2. Nos­ta koi­vet uu­nin­kes­tä­vään as­ti­aan. Pais­ta 175-as­tei­ses­sa uu­nis­sa noin 35 mi­nuut­tia. Koi­vet ei­vät saa ol­la tois­ten­sa pääl­lä. Liha on kyp­sää, kun se tun­tuu pis­tä­es­sä peh­me­äl­tä ja sii­tä ir­to­a­va nes­te on kir­kas­ta.

Lue Myös

Nyhtökanatacot

Pad Thai eli paistettua nuudelia

Hampurilainen ja juures­rans­ka­laiset

Nyhtökanatacot

Pad Thai eli paistettua nuudelia

Hampurilainen ja juures­rans­ka­laiset

Sitruunainen broilerisalaatti

Makkaraperunat

Pekoninen flatbread

Rapeat broilerinkoivet

Kananpoika ja sardinialainen pasta

Ramen eli japanilainen nuudelikeitto

Rapeat broilerinkoivet

Kananpoika ja sardinialainen pasta

Ramen eli japanilainen nuudelikeitto

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2