KATRI SCHRÖDER • KUVAT REETTA PASANENKOTI JA KEITTIÖ 8/2014
6 kpl
1 prk (227/137 g) säilykeananaspaloja
1 dl ananasmehua
1 dl kookossokeria tai sokeria
2 dl kookoskermaa
½ dl vaaleaa rommia
1. Valuta ananaspalat liemineen kulhoon ja jäädytä pakastimessa hileisiksi. Kuumenna ananasmehua hieman kattilassa tai mikrossa niin, että sokeri sulaa mehun joukkoon. Anna jäähtyä.
2. Nosta hileiset ananaspalat tehosekoittimeen kylmän kookoskerman, ananas-sokeriliemen ja rommin kanssa. Aja tasaiseksi soseeksi.
3. Valuta seos jäätelömuotteihin. Nosta pakastimeen. Aseta jäätelötikut pystyyn hieman pakastuneen seoksen joukkoon. Anna jäätelöpuikkojen jäätyä seuraavaan päivään.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.