Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Pienet parman­kink­ku­piiraat

Sulata voitaikina huoneenlämmössä. Jaa taikinalevyt kahtia ja nosta ne leivinpaperille uunipellille...

10 kpl

1 pkt (500 g) val­miik­si kau­lit­tu­ja voi­tai­ki­na­le­vy­jä

Voi­te­luun: 1 muna

Täy­te:

1 pur­jo­si­pu­li

100 g tuo­rei­ta sii­ta­ke­sie­niä

1 rkl voi­ta tai öl­jyä

100 g il­ma­kui­vat­tua kink­kua

1 rkl sil­put­tua tuo­ret­ta sal­vi­aa

mus­ta­pip­pu­ria, suo­laa

1. Su­la­ta voi­tai­ki­na huo­neen­läm­mös­sä. Jaa tai­ki­na­le­vyt kah­tia ja nos­ta ne lei­vin­pa­pe­ril­le uu­ni­pel­lil­le.

2. Hal­kai­se pur­jo­si­pu­li ja huuh­te­le se huo­lel­li­ses­ti. Leik­kaa pur­jo ohuik­si sui­ka­leik­si. Pois­ta sii­ta­ke­sie­nis­tä ko­vat ja­lat ja leik­kaa la­kit ohuik­si vii­pa­leik­si.

3. Kuu­men­na voi tai öl­jy pan­nus­sa ja kuul­lo­ta sii­nä pur­jo­si­pu­lia ja sii­tak­kei­ta muu­ta­ma mi­nuut­ti.

4. Leik­kaa kink­ku ohuik­si sui­ka­leik­si ja li­sää se pan­nuun sal­vi­an kans­sa. Kuu­men­na het­ken ai­kaa ja maus­ta lo­puk­si pip­pu­ril­la. Tar­kis­ta maku ja li­sää tar­vit­ta­es­sa suo­laa.

5. Voi­te­le tai­ki­na­le­vyt mu­nal­la ja le­vi­tä niil­le pur­jo-par­man­kink­ku­täy­tet­tä. Pais­ta pii­ra­sia 225-as­tei­ses­sa uu­nis­sa noin 15 mi­nuut­tia, tai kun­nes ne ovat kau­niin rus­kei­ta.

Lue Myös

Naanleipä

Juustopallot

Kahden juuston kohokas

Naanleipä

Juustopallot

Kahden juuston kohokas

Croque monsieur mozzarellasta

Marinoitu fetajuusto

Juusto-sieniquiche

Avokado-vuohen­juus­toc­ros­tinit

Croque monsieur mozzarellasta

Hedelmäinen siemennäkkäri

Avokado-vuohen­juus­toc­ros­tinit

Croque monsieur mozzarellasta

Hedelmäinen siemennäkkäri

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Kurpitsainen toscakakku

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Kurpitsainen toscakakku

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2